Информации за

Контакт

ЈУ Завод за заштита и рехабилитација – Бања Банско

Адреса: с. Банско о. Струмица
Тел:
+389 (0) 34 377 169
e-mail адреса: juzzr-st@mtsp.gov.mk

Директор:
Николинка Георгиева: +389 (0) 70 253 169

Раб. време:
Администрација: 
Пон — Пет 07:00 – 15:00
Персонал за грижа на корисниците:
24/7

Лице за посредување со информации од јавен карактер согласно Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер

Розита Манчева +389 (0) 71 726 064

е-mail адреса: mancevarozita@yahoo.com

Ако сакате да добиете подетални информации за Заводот за заштита и рехабилитација – Бања Банско или пак имате некое конкретно прашање, може директно да контактирате со нас со пишување порака во формата подолу.

    ЗАВОД ЗА ЗАШТИТА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА

    Едукација – Нега – Развој

    Skip to content