Завод за заштита и рехабилитација

Едукација – Нега – Развој

За нас

Профил

Јавната Установа Завод за заштита и рехабилитација – Бања Банско е установа која згрижува, негува, едуцира и рехабилитира лица со телесен инвалидитет и е единствена установа од ваков тип во Република Северна Македонија. 

Установата се наоѓа на влезот на Струмичкото село Банско, во близина на хотелот “Цар Самуил”, под падините на планината Беласица. Се состои од два објекта со дворна површина од 22 000 метри квадратни, која е уредена со зелена површина, дрвја, цвеќиња и патеки за корисниците да може да се шетаат.

Документи

Завршни сметки

За нашето работење

Статистички
информации

0 +
год. успешна работа
0
легла согласно капацитетот
0
м2 површина
0 %
успешна соработка
Најнови вести

новости

Запознајте се со работата на заводот.

Насоки за деинституционализација

Насоки за деинституционализација

Прочитај повеќе
Јавен повик за Совет на корисници

Javen povik za sovet na korisnici 2023

Прочитај повеќе
Спроведена постапка за набавка на котел на нафта (за парно)

По завршување на тендерската постапка за набавка на котел на нафта за парно, на ден …

Прочитај повеќе
Набавка на котел на нафта (за парно)

Денес на веб страницата на Заводот за заштита и рехабилитација – Бања Банско поставена е …

Прочитај повеќе
Слободно контактирајте нѐ

Контакт детали

Адреса: с. Банско о. Струмица
Тел: +389 (0) 70 253 -169
И-мејл: juzzr-st@mtsp.gov.mk

    ЗАВОД ЗА ЗАШТИТА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА

    Едукација – Нега – Развој

    Skip to content