Спроведена постапка за набавка на котел на нафта (за парно)

По завршување на тендерската постапка за набавка на котел на нафта за парно, на ден 14.12.2022 година на веб страницата на Заводот за заштита и рехабилитација ги објавуваме документите од истата. Повеќе информации може да добиете од четирите документи подоле.

Документи од тендерот:

Skip to content