Нов интерен оглас

Поставен е нов интерен оглас за унапредување на ДАВАТЕЛИ НА ЈАВНИ УСЛУГИ на веб страница на Заводот за заштита и рехабилитација – Бања Банско. Покрај податоците за огласот овде можете да ја симнете и пријавата во Microsoft Word формат и да ја пополните електронски или рачно.

За повеќе информации кликнете овде.

Skip to content